Musikkarrangementer og konserter i Thailand

Musikkarrangementer og konserter i Thailand

Med ganske stor interesse for Thailand og opphold der, så er det ganske naturlig også etter hvert å søke litt av hva tilbud som dukker opp av kjente artister som skal holde konserter her i landet. Jeg har til nå ikke vært på annet enn konserter med nasjonale artister, men jeg har sånn smått begynt å søke litt på hva som kan dukke opp fremover av mer kjente verdens stjerner. Både solo artister og grupper er i tankene mine da. Og siden jeg har passert tenårene, så er det litt eldre artister som først fenger min interesse.

Konserter i Thailand

Etter et lite kjapt søk og en gjennomgang av masse thai skrift språk som jeg ikke forstår veldig mye av, så fant jeg endelig frem til en plass med litt fornuftig informasjon for en amatør i Thailand som kommer fra Norge. Det var faktisk et par spennende konserter på gang ikke så langt frem i tiden som kunne vært veldig interessant å oppleve. Jeg fant faktisk tre arrangementer som fattet min interesse. King of Rock n’ Roll Elvis Presley presenter av nasjonale artister kan bli en opplevelse man ikke har opp levd i Europa eller Norge tidligere. Og jeg fant to litt eldre storheter som gruppene Maroon5 og Pet Shop Boys.

Maroon 5

De er aktive den dag i dag selvfølgelig siden de skal ha konsert her i Thailand nå om ikke alt for lenge. Det er i første delen av mars at de skal ha konsert ikke så veldig lang nord for Bangkok dersom du skulle ha litt geografikunnskaper om Thailand.  Det er vel vokalisten og gitaristen Adam Levine som er frontfigur og mest kjent av bandets medlemmer. Han har jo også hatt en bra solo karriere ved siden av spillingen i bandet. Han er også kjent gjennom TV programmet på NBC som heter «The Voice». Der har han vært med som dommer i flere sesonger. Han er en mann med mange talenter – han er både sanger, låtskriver, spiller flere instrumenter instrumentalist og skuespiller. Flere av bandmedlemmene er gamle skolekompiser og startet først bandet «Kara’s Flowers». Dette navnet endret til dagens Maroon 5 når James Burgon Valentine kom med i bandet. Noen endringer har de hatt, men det er de fleste av dagens medlemmer i bandet som har vært med siden starten. Musikken de spiller går for det meste under genren pop og rock. Sa jeg det ikke så er bandet amerikansk og har sitt utspring i Los Angeles.

Pet Shop Boys

Ut fra navnet så høres de også ut som en gruppe. Men det er faktisk bare en duo. De to som er med her er Chris Lowe og Neil Tennant. De har spilt musikk som har vært inspirert av flere genrer opp gjennom siden de startet duoen sin på begynnelsen av 1980 tallet. Og nå skal altså også de ha konsert i Thailand utpå våren (norsk vår) rettere sagt i begynnelsen av April.  Kilder og genrer man kan gjenkjenne i deres musikk er blant annet grupper og artister som Depeche Mode, The Beatles, David Bowie, noe klassisk musikk og store harmoniseringer og fraseringer.

Pet Shop Boys


© 2021 Susivarming